5 Tips voor een Frisse Start in 2015!

Bij een nieuw jaar hoort een frisse start. Na de decembermaand is het tijd om rust te krijgen, alles weer even op een rijtje te zetten en nieuwe plannen te maken. Beginnen met een schone lei! In dit artikel lees je 5 tips om het nieuwe jaar lekker te starten.

1. Goede voornemens

Heb je zelf goede voornemens voor 2015? Is het een groot doel? Probeer het doel in brokjes op te breken waardoor je sneller het ‘minidoel’ haalt en meer voldoening krijgt uit wat je uiteindelijk wilt halen. Stap-voor-stap groei je naar je doel, val je af en toe terug, maar ga je verder.

2. Maak orde in je omgeving

Heb je 2014 afgesloten met een rommeltje in je omgeving? Blijven die rotklusjes maar liggen? Maak je hoofd leeg door alle todo’s op een briefje te schrijven en jezelf een bepaalde week op te sluiten om die ene taak gedaan te krijgen.

Happiness and love to nature

3. Breng je kas in kaart

December is een megadure maand. Cadeau’s, lekker eten, stappen, reizen… Je geeft snel meer geld uit dan gepland. Breng je financiële situatie in kaart. Teveel besteed? Neem een balansmaand. Probeer eens te sparen waardoor je financieel vermogen opbouwt.

4. Word fit

Die lekkere hapjes en het weinig bewegen in de feestmaand wil nog wel eens voor wat extra kilo’s zorgen. Kies voor gezond eten, sport minimaal 3 keer per week en krijg voldoende slaap. Je zult merken dat het je enorm goed doet, waardoor je ook meer gedaan krijgt. Ook in je bedrijf.

5. Upgrade jezelf

Misschien wel de beste tip in dit rijtje. Geef jezelf eens een upgrade. Verbeter je looks door je op te frissen, leuke kleren te kopen. Ga meer verdienen door jezelf duurder te maken, extra diensten aan te bieden of nieuwe methodes uit te vinden. Koop een lekker geurtje zodat je een heerlijk nieuw gevoel krijgt.

Hoe zorg jij voor een frisse start voor 2015? Laat je reactie achter onderaan deze pagina!

Originally posted 2015-01-07 15:41:23.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *