Hoe vervul ik de basisbehoeften van mij en mijn klant met een website?

Bij het verhogen van de omzet die via je website binnen komt wordt in mijn idee wel eens vergeten dat je op internet met gewone mensen te maken hebt. Mensen die ergens naar op zoek zijn, die een bepaalde behoefte hebben. In dit artikel leg ik uit hoe je met je website de basisbehoeften van jezelf en je klant kunt voorzien waardoor je een beter bedrijf krijgt.

Hoe promoot ik mijn Webinar?

In dit artikel ga ik je uitleggen wat de beste manieren zijn om je webinar te promoten. Er zijn erg veel promotiemogelijkheden en ik ga een paar hiervan voor je op een rijtje zetten.

Hoe verander ik de emotie van bezoekers met kleur?

In dit artikel ga ik je inzicht geven in het verband tussen kleuren en welke emoties deze teweeg brengen. Er realiseren zich maar weinig mensen dat kleuren invloed hebben op je gedachten bij het zien van bijvoorbeeld een website of een poster.

What is Universal Analytics and Why the switch?

Wat is Universal Analytics en waarom overstappen? Kort geleden heeft Google Universal Analytics uitgebracht. Dit is een upgrade van Google Analytics. Het nieuwe Universal Analytics zorgt voor nog uitgebreidere statistieken. In deze blog ga ik je meer vertellen over de voordelen van Universal Analytics Waarom overstappen? Betrouwbaarder Er zijn verschillende goede redenen om over te stappen naar Universal Analytics. Waar het …