Sales verhogen met je Salessysteem

Sales verhogen? Met de komst van de financiële crisis zoeken steeds meer ondernemers naar nieuwe mogelijkheden om sales te krijgen.

Met name zelfstandige ondernemers hebben steeds meer moeite om de € 100.000,- grens te passeren.

Het probleem bij lage verkoop

De meeste bedrijven werken op uurbasis. Je krijgt betaald per tijdseenheid. Er wordt gewerkt met een uurtje-factuurtje systeem waarbij automatisering vrijwel onmogelijk is. Je wordt beperkt door je tijd en energie. In een week zitten maar een x aantal werkuren en als die op zijn moet je mensen aannemen of minder werk aannemen. Terwijl je liever geen extra mensen aanneemt en helemaal geen klanten wilt afhouden.

De oorzaak van lage verkoop

De oorzaak is dat veel ondernemers en grotere bedrijven geen (online) Salessysteem hebben. Dit is een systeem van processen waarin verkoop gemaakt wordt en waar zo min mogelijk handwerk verricht wordt. Automatisering is hier dus een sterk aanwezig element.

Marketing automatiseren met een Salessysteem

Door je marketing te automatiseren kun je meer resultaat bereiken in minder tijd en met minder energie.

Het meest simpele voorbeeld uit mijn eigen Salessysteem is dat berichten automatisch gepubliceerd worden op Twitter, Facebook en Google+. Dit scheelt me echt een berg werk en ik hoef niet te waken over de consistentie van de inhoud die ik verspreid omdat dit automatisch synchroon loopt.

Een tweede voorbeeld is mijn Facebook advertentie. Ik heb een Facebook advertentie lopen die rond de 94.000 advertentievertoningen per dag geeft. Ik weet uit mijn Google Analytics dat ongeveer 1 op de 500 mensen op de advertentie klikt. Dit zijn ongeveer 190 mensen. Van deze 190 mensen converteert minimaal 1 naar een klant.

Passief inkomen genereren via internet

Het verkoopproces van deze website is geheel geautomatiseerd. Bezoekers doen zelf het product in een winkelmand, rekenen zelf af en kunnen zelf aan de slag met het Winstmagneet Plan. Hierdoor kost het veel minder tijd en energie om sales te maken.

In het Winstmagneet Plan heb ik al alle gebruikte onderdelen van mijn Salessysteem gedetailleerd uitgewerkt. Lijkt het jou ook super om grotendeels je verkoop te automatiseren met een Salessysteem, dan nodig ik je uit om eens hier te klikken.

Veel succes met je business!

PS. ik moest bij dit artikel denken aan de film “Up”. In de foto zie je dat de jongen met zijn vertrouwde omgeving (zijn huis) met allerlei ballonnen (leuk dingen) omhoog gaat (groeit met zijn bedrijf) naar letterlijk een ‘skyhigh’ hoogte.

Originally posted 2014-03-22 16:10:20.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *